FlowerPower

Aansluitend bij mijn huidige thema “DOODGEWOON” een oude opnameserie opnieuw bewerkt maar nu naar een fotorealistische HDR. Bloemen; altijd goed toch? Voor de liefhebbers: De serie bestaat uit 9 opnamen uit de hand (wel steun gezocht). Omdat Photomatix goed omgaat met kleine camera bewegingen de serie in Photomatix tot een 32 bits HDR bestand verwerkt en als 32 bits bestand in Photoshop ge-edit met laagmaskers/gradient en de exposure van links naar rechts aangepast. Uiteindelijk de tonemapping tot een 8 bits JPG gedaan in de Beta 1 versie van Oloneo PhotoEngine. Al met al een wat wonderlijke workflow maar een die mij in dit geval goed is bevallen. Ook nu weer geldt; 2 x op de foto klikken geeft de grootste weergave.

About Peter Meijs

Ik fotografeer al mijn hele leven. In Amsterdam in de vijftiger jaren begonnen met een eenvoudige camera. Snel lid geworden van een fotoclub. Na mijn pensionering heb ik mij helemaal op de mogelijkheden van de digitale fotografie gestort. En sinds een jaar of 5 heb ik mij gespecialiseerd in HDR fotografie.
This entry was posted in Recent. Bookmark the permalink.

2 Responses to FlowerPower

  1. Kelly Bellis says:

    Great work Peter! And nice blog 🙂

  2. Ronald says:

    Deze vind ik heel mooi, Peter. Mooie kleuren en mooi licht. Ook de diagonaal en ‘driehoek’ rechtsonder op de vloer vind ik leuk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *