Nieuwe OLONEO Beta

Oloneo PhotoEngine: Beta 1.0.400.291 Uitgebracht 30 maart 2011
Deze beta heeft een groot aantal echt belangrijke nieuwe funkties.
– Een “natuurlijke HDR mode”. Deze is aan- en uitschakelbaar. Aangeschakeld belooft Oloneo behoud van natuurlijke kleuren en tonen. En dat zelfs bij sterke tonemapping.
– Voorinstellingen: 40 door Oloneo voorgekookte instellingen voor allerlei effecten. Ook kan je zelf voorinstellingen uitdokteren en opslaan voor gebruik later.
– Batchprocessing: Ik weet niet zo snel een Nederlands woord maar het gaat om het in serie automatisch verwerken van een map gebrackete opnamen waarbij de software die hele map in één keer afwerkt tot getonemapte jpg’s of tiff’s.
– Behoud van EXIF informatie
– Kleurmanagement met calibratie ondersteuning
– Drag and Drop support
– Verbeterde time-machine
– Aan-en uitschakelbare tone kurve voor de RAW verwerking
Deze gratis beta is 2 maanden te gebruiken. Men verwacht daarna (dwz per 1 juni a.s.) dat de commerciële versie beschikbaar komt.
Ik ga features die ik van belang vind afzonderlijke testen.
Ik ben gisteren (30 maart) al begonnen de Batch funktie te testen. Hij/zij die de Engelse taal niet schuwt gaat naar: BATCH NIEUWSTE BETA
Je kunt lezen dat ik erg te spreken ben over deze belangrijke aanvulling van het programma.

About Peter Meijs

Ik fotografeer al mijn hele leven. In Amsterdam in de vijftiger jaren begonnen met een eenvoudige camera. Snel lid geworden van een fotoclub. Na mijn pensionering heb ik mij helemaal op de mogelijkheden van de digitale fotografie gestort. En sinds een jaar of 5 heb ik mij gespecialiseerd in HDR fotografie.
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *