HDR Presentatie voor Fotoclub F70

Op 22 oktober weer eens een HDR Presentatie gegeven voor een fotoclub. De eerste presentatie na mijn hartoperatie. Hier een impressie van die avond bij fotoclub F70 in Rijswijk.

Impressie HDR Presentatie Fotoclub F70 te Rijswijk op 22 okt. 2013

Het was leuk weer eens zo’n avond te verzorgen voor ruim 30 clubleden die mij vooraf via de mail al een flink aantal HDR vragen hadden gesteld. Voor deze avond heb ik mijn “standaard” presentatie helemaal op de schop genomen en aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Zoals gebruikelijk bleef het ook niet bij woorden en beelden maar hebben we zoveel mogelijk hands-on gewerkt met 4 verschillende HDR programma’s. Bovenstaande foto is gemaakt met een 7 shots serie. Niet dat het hier om een specifieke HDR situatie ging maar vooral om ter plekke te demonstreren hoe zo’n serie gemaakt wordt en uitgewerkt.

About Peter Meijs

Ik fotografeer al mijn hele leven. In Amsterdam in de vijftiger jaren begonnen met een eenvoudige camera. Snel lid geworden van een fotoclub. Na mijn pensionering heb ik mij helemaal op de mogelijkheden van de digitale fotografie gestort. En sinds een jaar of 5 heb ik mij gespecialiseerd in HDR fotografie.
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *