Oud muurtje

Op dinsdagmiddag 14 december j.l. wandelde ik op Landgoed Kasteel Keukenhof in Lisse toen even vóór vier uur de toen al laag staande zon voor enkele minuten doorbrak en een oud muurtje in “vuur en vlam” zette. Ik had net voldoende tijd om mij statief in goede positie te zetten en snel een gebrackete serie te maken. Direct na het laatste shot verdween de zon weer. Ik heb 7 shots gebruikt maar ik denk dat 5 ook wel voldoende zouden zijn geweest. Gemerged en getonemapped in photomatix met settings voor een pittig maar fotorealistisch resultaat en enige simpele nabewerking in Photoshop.
Voor bekijken in het groot klik: Muurtje

About Peter Meijs

Ik fotografeer al mijn hele leven. In Amsterdam in de vijftiger jaren begonnen met een eenvoudige camera. Snel lid geworden van een fotoclub. Na mijn pensionering heb ik mij helemaal op de mogelijkheden van de digitale fotografie gestort. En sinds een jaar of 5 heb ik mij gespecialiseerd in HDR fotografie.
This entry was posted in Recent. Bookmark the permalink.

One Response to Oud muurtje

  1. Sharrol says:

    Hallo Peter,

    Bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik zie dat je veel tips en trucs voor HDR op je blog hebt staan. Ga ze zeker even doorlezen allemaal. Ben zelf nog maar net begonnen met deze techniek, dus misschien dat ik er wat van kan leren.

    Sharrol Pattiwael

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *