Nokia 808 PureView in the hospital

In late January, I had major open heart surgery and stayed in the hospital for 14 days. My Nokia 808 Pure View being with me obviously. The second week I went across the department with medical disposables on a rack on wheels.  This rack seemed perfect to use as a temporary tripod for some HDR shots. Here you see how that looked and then a detail of the 808 fastened on the rack with  rubber bands.
 

2013-02-04-13

2013-02-04-5370

Here 3 pictures taken with this “set up”

Daylight view

5318Latest

Night view. Confusing because of all that glass working like mirrors.

Knipsel-new

A surrealistic view of the hospital department.

sur

And to end this article one last picture; it’s a “not HDR” picture but I like the colors of this medicine cabinet

2013-02-02-5335

 

 


Comments

Nokia 808 PureView in the hospital — 5 Comments

 1. Hi lieverd,
  Ik wist niet dat ‘jouw’ ziekenhuis er zo mooi uitzag. Feeëriek! In mijn herinnering zag het er heel wat zakelijker uit. Het was best een spannende tijd, maar dankzij alle hulp en steun van vrienden en familie, zijn we er toch zonder al te veel kleerscheuren doorheen gerold. En nu ga je elke dag weer een stapje vooruit naar volledig herstel.
  Liefs, Pam C.

 2. Dag Peter,
  Wat goed van je om zelfs onder deze omstandigheden je afleiding te zoeken en bijzondere plaatjes te schieten met je Nokia! Met zo’n rijdende standaard kun je zelfs je in HDR uitleven. De ‘nightview’ is apart, mooie kleuren, wel wat druk door al die spiegelingen. Ik hoop voor je dat je je gauw thuis en weer later ‘buiten’ kunt uitleven. Heel veel sterkte met je herstel!

 3. Heel origineel, zo kleurrijk heb ik het OLVG niet in mijn herinnering. Toch hoop ik al die kleurenpracht meer in de bollenvelden dan in welk ziekenhuis daan ook te mogen aanschouwen. Overigens vind ik dat iedereen in het ziekenhuis bijzonder toegewijd is, tot en met de coffeecorner waar prima cappuccino met voortreffelijk stijf geslagen melk wordt geserveerd. De kaas- en saucijzenbroodjes zijn ook niet te versmaden.

 4. Peter, Peter toch…
  Je kan het niet laten hè, maar dat is het bijzondere van jou, je heb er zoveel plezier in dat niets je ervan weerhoudt.
  Ga zo door!!
  Het zal je genezingsproces alleen maar bevorderen !!
  Je vrienden uit Lisse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *